Chakra healing

Chakra-healing bij praktijk Watertime. Chakra’s zijn wielen, die als de wachters van de goddelijke wil functioneren. Dit kunnen ze zijn doordat ze de goddelijke wil van een hoger organisme volledig zuiver kunnen vertalen naar een lager organisme. Een Chakra is het meest verfijnde orgaan dat het leven ooit heeft voortgebracht. Het weerspiegelt het leven zelf.

Chakra’s zien er uit als een soort energetische trechters die als een wiel draaien (chakra betekent wiel in het Sanskriet). Via deze centra absorberen wij energie uit de kosmos en gebruiken dit voor al onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen. De zeven hoofdchakra’s hebben hun plaats in het fysieke lichaam in die gebieden waar de belangrijkste zenuwknooppunten voorkomen. Van hieruit verdelen de chakra’s hun energie. Zo voorziet de hartchakra onder meer het hart en de thymus van energie. Elke chakra bestaat uit twee delen. Aan de voorkant van het lichaam draait ‘een wiel’ en aan de achterkant draait zijn tegenhanger. Samen vormen zij één chakra. Het is belangrijk dat de voor- en achterkant van een chakra met elkaar in balans zijn, op die manier voorzien zij het lichaam het beste van energie. De voorkant staat voor de ‘gevoelskant’, de chakra’s aan de achterkant van het lichaam vertegenwoordigen de ‘wilskant’. De stuitchakra en de kruinchakra – de laagste en de hoogste chakra in het lichaam – zijn de enige energiecentra waarvan het brede gedeelte van de trechter naar beneden respectievelijk naar boven wijst. Alle andere chakra’s staan dwars op het lichaam. Wanneer de chakra’s optimaal functioneren, dan zijn de voor- en achterkant goed met elkaar in evenwicht, hebben de chakra’s de juiste trechter-achtige vorm, draaien ze naar rechts en hebben ze de juiste grootte.

Een beknopte omschrijving van de Chakra’s 
Het eerste chakra heeft te maken met je gezondheid, je vitaliteit, je basisveiligheid, je financiële situatie.
Het tweede chakra met je gevoelsleven, vermogen om te genieten, je creativiteit, intimiteit en seksualiteit.
Het derde met je energiehuishouding, je enthousiasme, je passie, je wilskracht, je ruimte in kunnen nemen, grenzen stellen.
Het vierde met je hart, je mededogen, je kunnen verbinden met anderen en het leven, je openheid. In staat zijn lief te hebben en en liefde te ontvangen.
Het vijfde met communicatie en expressie en creatieve manifestatie
Het zesde met inzicht en onderscheidingsvermogen
Het zevende met tevredenheid en eenheid.

Wat doe ik als healer?
 
Door de chakra’s op een bepaalde manier te masseren en te reinigen worden ze schoon en ontdaan van ongewenste energie en kunnen ze zich weer vullen met goede, positieve energie. De behandeling werkt door de kleding heen en heeft een ontspannende en helende werking op het hele lichaam. Je hoeft je voor een healing dan ook niet uit te kleden.
Tijdens de behandeling krijg ik informatie door die ik je mag aanreiken. Die informatie heeft meestal betrekking op vragen, ervaringen, klachten of problemen waar je mee rond loopt in je huidige leven. Na de healing kun je verdere stappen zetten om je leven weer een nieuwe, andere richting te geven.
 
De prijs voor deze behandeling is 40 euro incl BTW.

Voor meer info of een afspraak kun je bellen met Marko op 06-41719250 via onderstaand contactformulier

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Loading...