Contact

Watertime Coaching and Awareness
Marko de Jong
Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
+31 (0) 6 41719250
KVK nr. 24371527
BTW nr. 8141.22.139.B.01
IBAN. NL31RABO 0133555305
watertime.nl@gmail.com

Alle diensten vallen onder de algemene voorwaarden van Watertime Coaching and Awareness deze kunt U hier nalezen

Over mij

Ik ben ruim 10 jaar werkzaam als coach.

Hiervoor heb ik jarenlang commercieel werk gedaan en een aantal succesvolle eigen bedrijven gehad. In die periode van mijn carrière zag en voelde ik altijd vanuit een soort “natuur” de verbinding tussen mensen en hun persoonlijke levensvisies. Ik voelde dat ik hier iets mee wilde doen en stapte over richting coaching.

Het is mijn passie om jou bewust te maken van wie je werkelijk bent en jou te helpen met jouw (complexe) levensvraagstukken. Ik vind het een uitdaging om jou te mogen begeleiden naar een zogenaamd “point of no return”.

Ik doe dit door jou de spiegel voor te houden en jou vervolgens te helpen met het vinden van jouw ware ik, zodat je een krachtiger persoon zult zijn en meer vanuit je hart kunt gaan leven in plaats van je te laten (mis)leiden door je gedachten.

Op die manier zul je gaan ervaren dat het leven niet alleen gaat om “happy” zijn of om het nastreven van “geluk”. De zon schijnt immers ook niet iedere dag, maar zodra je jezelf gaat herkennen in het leven zal je jezelf kunnen voeden met de ware essentie van het leven. Je zult ervaren dat de zwaardere momenten in het leven dan ineens lichter zijn.

Ik hanteer verschillende methoden. Meer hierover vind je terug onder “persoonlijke consulten” in het menu. Samen gaan we op zoek naar de methode die het beste bij jou past.

Daarnaast vindt je in het menu ook meer informatie over “workshops”, waarbij we in groepsverband leren van elkaar.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met mij op, we bespreken samen de mogelijkheden.

LinkedIn

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.198.195.201 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
33 berichten.
Muriel Muriel uit Maastricht schreef op februari 2, 2018 om 10:22 am:
Ik ben erg blij met het toeval dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Er beginnen steeds meer puzzelstukjes op hun plek te vallen en ik merk dat ik langzaamaan beter in mijn vel kom te zitten. De laatste paar keren zat ik bij aanvang van de sessie duidelijk niet goed in mijn vel – heb heel wat tissues vol zitten snotteren – maar na afloop ben ik steeds een stuk lichter naar huis gegaan. Een gevoel dat iedere keer enkele dagen aanhoudt. Ik moet er natuurlijk zelf mee aan de slag om dat ook (zelf) zo te (kunnen) houden. De sessie eindigt niet met het verlaten van jullie praktijk – ik blijf er over nadenken en ga dingen opzoeken, veel lezen, meditatiefilmpjes bekijken (en doen!) en merk dat het me echt helpt. Bedankt dus al voor wat jullie tot nu toe voor mij (en mijn gezin) betekend hebben !
Christel Christel uit Roermond schreef op januari 3, 2018 om 5:40 am:
Begin dit jaar leerde ik Marko kennen tijdens een huisreiniging. Mijn gedachte na deze eerste ontmoeting "een directe nuchtere Rotterdammer". Inmiddels zijn Marko en ik vele ontmoetingen verder en ben ik heel erg dankbaar dat ik Marko heb leren kennen. Dankzij hem heb ik leren vertrouwen op en luisteren naar mijn gevoel. Niet alleen de cursus Lenormand kaartleggen heeft mij hierbij geholpen, maar ook het inzicht dat ik via Marko heb verkregen in mijn Zielenmissie. Met Marko kan ik niet alleen huilen van verdriet, maar ook van het lachen en dat is wat Marko voor mij zo bijzonder maakt; het feit dat ik helemaal mijzelf kan en mag zijn bij hem. Marko verwoordt zijn boodschappen precies op de manier die op dat moment het beste bij je past. Dat is meestal zacht en lief, maar als je niet wil luisteren of een beetje eigenwijs bent (zoals ik wel eens kan zijn ;)) weet hij zijn boodschap ook op zijn Rotterdams over te brengen; lekker direct en confronterend
Ludo Ludo uit Riemst schreef op januari 3, 2018 om 5:38 am:
Thuiskomen bij mezelf. Dat is het overheersende gevoel dat ik heb gekregen tijdens en na de cursus Lenormand kaartleggen. Een cursus die veel meer inhield dat het leggen en interpreteren van kaarten. Bewustwording en antwoorden door Marko op levensvragen hebben richting gegeven aan mijn leven. De geborgenheid die Marko creëert, zijn kennis, kunde en begeleiding maakten dat ik weer doelen kan stellen. Daar ben ik Marko intens dankbaar voor.
Xareni Xareni uit Mexico schreef op januari 3, 2018 om 5:38 am:
Ik ben altijd tevreden met mijn behandeling met Marko. Ik vind hoe Marko werkt heel eerlijk en diep gaan.
Sylvia Sylvia uit Stein schreef op januari 3, 2018 om 5:37 am:
Lieve Marko, eind vorig jaar mijn eerste consult gehad. Binnen 5 minuten had je mij helemaal gelezen zonder dat ik iets gezegd had. Was voor mij thuiskomen. Ongelooflijk hoe jij alles wist te benoemen. Tijdens de lenormand cursus idem. Ik was en ben nog steeds onder de indruk hoe jij je vinger op de zere plekken kunt leggen op een milde wijze. Door de cursus en coaching sessies ben ik nu op een punt gekomen dat ik alleen verder moet. Je hebt mij door een voor mij moeilijk proces heengeholpen en ben er nu klaar voor om de inzichten die ik heb mogen ontvangen te integreren. Je hebt mij op vele manieren geholpen en je kennis met mij gedeeld. De lenormandcursus vond ik ook geweldig. Zeker als je kijkt hoever je kunt komen en een korte periode. Zeer waardevol voor mij. Ik heb je leren kennen als een hele wijze, Lieve, warme en integere man. En wanneer ik weer eens vastzit, dan weet ik je te vinden. In korte tijd ben je mij heel dierbaar geworden. Dank je wel voor je steun, kennis en begeleiding!!! Ik kan jullie warm aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar helderheid en vooruit wil komen in het leven. Liefs, Sylvia
Ines Ines uit Maastricht schreef op januari 3, 2018 om 5:37 am:
Een heel fijn, verhelderend, consult gehad waarna ik met een beter gevoel over mijzelf naar huis ben gegaan. Dankjewel Marko voor je eerlijkheid en oprechte directheid.
Angie Angie uit Meerssen schreef op januari 3, 2018 om 5:36 am:
Cursus kaartleggen bij Marko gevolgd. Veel bewustwording op een aangename manier. Marko zet je in je kracht. Chapeau!
Jenny Jenny uit Bunde schreef op januari 3, 2018 om 5:35 am:
Begin vorig jaar kwam ik voor het eerst bij Watertime. Ik zat met veel vragen en onzekerheden en was op zoek naar antwoorden. Het was een prettig consult, ik voelde me gelijk welkom en op mijn gemak. Vorig najaar ben ik nog een aantal keren bij Marko geweest. Ik kwam volledig gestressed binnen en ging een stukje lichter weer naar buiten. Marko is een erg prettige coach, een echt "mensen-mens". Hij geeft me de juiste inzichten om zaken te veranderen en te accepteren en ook weer vertrouwen te hebben. Dit is soms nog steeds lastig maar Marko weet je een zetje in de goede richting te geven om je eigen kracht weer terug te vinden. Ik zit momenteel in een veranderingsproces en ben blij dat ik daarbij, indien nodig, gecoacht kan worden door Marko. Marko, bedankt voor je inzichten, geduld en hulp! Liefs, Jenny
Diana Diana uit Schimmert schreef op januari 3, 2018 om 5:35 am:
Dankjewel Marko voor het waardevolle consult. Wat een mooie ervaring, wat een kracht geef jij de mens. Dezelfde dag heb ik het al toegepast, wat ik van je geleerd heb. Ga zo door, ik vond het geweldig! Dank je, veel groetjes Diana
Iris Iris uit Maastricht schreef op januari 3, 2018 om 5:34 am:
Bedankt voor het fijne consult en het reinigen van ons huis. Ik sta weer met beide voeten op de grond en ben daardoor weer dichter bij mijn gevoel. Daarvoor ben ik je erg dankbaar.
Marianne Marianne uit Lanaken schreef op januari 3, 2018 om 5:34 am:
Gisteren bij Marko geweest. Ik had een prijs gewonnen: een kaarlegging en een healing. Vanaf de eerste minuut dat ik binnen was was ik ontspannen. We hebben een heel fijn gesprek gehad voordat je aan de legging begon. Je hebt hiermee mijn ogen geopend, en mij verder op weg geholpen. De healing was super, deze heeft zelf nog na gewerkt toen ik in de auto zat. Was helemaal bibberig en had het verschrikkelijk koud. Maar toen dit weg was, voelde ik me zo licht als een veertje (ben ik dus helemaal niet). Ik voelde me gewaardeerd, blij, opgelucht, en nog een heleboel positieve dingen. Marko ik wil je bedanken voor alles wat je tegen me hebt gezegd, en voor alles wat je hebt gedaan! super!! Dank je wel!.
Kelly Kelly uit Maaseik schreef op januari 3, 2018 om 5:33 am:
Ik heb Marko ontmoet op een spirituele beurs en heb besloten om bij hem op consult te gaan bij zijn thuis. Hij voelde precies aan waar ik last van had, ik zat er een beetje onderdoor, maar hij heeft mij weer terug stukjes licht doen inzien. Hij laat mij mijn krachten zien en geeft mij het juiste duwtje in mijn rug. Hij geeft je gerust huiswerk mee, dit helpt mij goed vooruit in mijn dagelijks leven, in het begin zal het wat extra energie kosten maar naar maten gaat dat van zelf gaan. Het zijn allemaal goede leerlessen voor jezelf,.. thnx Marko
Jenny Jenny uit Maastricht schreef op januari 3, 2018 om 5:33 am:
Er hangt een prettige sfeer, je voelt je welkom. Dankzij de inzichten en healing ging ik een stukje lichter naar huis. Dankjewel Marco.
Esther Esther uit Hoensbroek schreef op januari 3, 2018 om 5:32 am:
Lieve marko, dank je voor je positiviteit. Altijd fijn om je te spreken. Schept weer hoop en vertrouwen. Dank je wel x
Charlotte Charlotte uit Maastricht schreef op januari 2, 2018 om 5:15 pm:
Beste Marko, Ongeveer twee jaar geleden ben ik bij u gekomen omdat ik steeds op dezelfde punten vastliep. U heeft mij geweldig geholpen situaties en mensen te begrijpen, vanuit mijn eigen gevoel te gaan leven en te handelen. Sinds de eertste reading heb ik eindelijk knopen durven doorhakken, durf ik meer en meer voor mezelf op te komen en laat ik bepaalde mensen en situaties voor wat ze zijn gewoonweg omdat dat de energie niet meer waard is. Wat ben ik blij dat ik u heb mogen ontmoeten en dankbaar voor uw hulp en inzichten!
Thea Thea uit Beek schreef op januari 2, 2018 om 5:14 pm:
Ik heb Marko ongeveer 5 jaar geleden voor het eerst ontmoet. Dit tijdens een healingconsult. In dit consult heeft hij mijn ogen geopend op veel gebieden. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier verschillende cursussen bij hem gevolgd. Hij geeft met heel veel enthousiasme les en is oprecht naar de mensen toe. Regelmatig ga ik naar hem toe en kom dan thuis met heel veel energie. Een toffe peer.
Sandra Sandra uit Hoeselt schreef op januari 2, 2018 om 5:14 pm:
Ja Marko wat zal ik hier plaatsen, gewoonweg al dank je wel, voor je luisterend oor, je healing, jezelf enz.
Sjoerd Sjoerd uit Maastricht schreef op januari 2, 2018 om 5:13 pm:
Marko ken ik van 2 bijeenkomsten. Tijdens een 1-op-1 sessie wist Marko mij steeds opnieuw uit mijn 'denken' & 'uit het hoofd praten' te helpen. Korte zinnen en alles op gevoel. Daar wil ik meer van leren! Momenteel volg ik een cursus bij hem, omdat ik meer vanuit mijn intuïtie wil leven en vertrouwen. Ik werk als onderzoeker aan een universiteit en ben o.a. daarom steeds meer gaan aanleren om vanuit denken en redeneren door het leven te gaan.. Daarin ben ik er wel maar mooi achtergekomen dat dit zijn grenzen heeft.. Als er 'echt' iets is, dan telt het gevoel. Op dat gevoel leer ik nu weer vertrouwen bij Marko.. Een grote plus voor mij van hem is dat hij doet wat hij predict (en hij predict niet zo veel). Het is vooral 'simpel doen' bij hem! Ik ben benieuwd naar de komende bijeenkomsten! Bedankt
Veva Veva uit Maastricht schreef op januari 2, 2018 om 5:12 pm:
Marko heeft een stuk mogen helen uit mijn jeugd waar ik nog last van had. Dit werkte in eerste instantie als een eye-opener en later bevrijdend. Ook heeft hij ons huis gereinigd, wat ruimte gaf en een andere energie. Bedankt Marko!
Brigitte Brigitte uit Elsloo schreef op januari 2, 2018 om 5:11 pm:
De healings en inzichten van jouw Marko zijn voor mij en mijn gezin een hele fijne ervaring en hulp in dit aardse bestaan dank je wel hier voor Marko!!