Coaching

Het U een bepaalde tijd coachen maakt dat U steeds meer vrij wordt in doen en laten en U zo steeds meer op het juiste pad komt vanuit uw innerlijk gevoel. Het coachen omvat dat U duidelijkheid krijgt in uw zelf en zo steeds meer de stappen kunt gaan zetten om de juiste weg in uw leven te bewandelen.

Als life coach mag ik samen met jou kijken naar je levensverhaal en de vele gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden en zo samen met jou weer een levensplan maken waarin je eigenwaarde ligt en je weer balans krijgt om het juiste spoor weer te gaan volgen. 
Soms maak je bepaalde gebeurtenissen mee in je leven die een grote impact kunnen hebben, zoals een verlies van een dierbare, een depressie, een burn-out, een scheiding of andere diepe emoties die je ervaart. Je raakt de balans in je leven kwijt en bent op zoek naar een nieuwe houvast om weer verder te komen met je leven.
Het gaat het niet om “Happy” te zijn of naar “Geluk” te streven, de zon schijnt immers ook niet iedere dag in je leven. Zodra je jezelf gaat herkennen in het leven zal je juist op de wat moeilijkere momenten in je leven je kunnen voeden met de ware essentie van het leven.
Become who you realy are

Van geconditioneerd naar een authentieke persoonlijkheid, kernwoorden Proces, Verbinding en Communicatie. En dan hebben we het niet alleen over de externe interpretatie van deze begrippen, maar ook over de interne interpretatie. Verbinding hebben met wat je nu echt wilt of wie je nu echt bent bijvoorbeeld. In hoeverre ben je geconditioneerd om niet vanuit je eigen kracht, intuïtie en gevoel te handelen. Tijdens het coachen houden we je een spiegel voor van jouw werkelijkheid om aan jouw te laten zien waarin je jezelf verder kan ontwikkelen.

Jouw unieke kern
Als life coach werk ik met inzichten die jou in jezelf leiden naar je unieke kern zodat je op de juiste wijze je leven kan leiden waarin vervulling en liefde voor je zelf vindt. Een vervult leven wat tijdens stormen en wind stabiel is en waarin je leert om met veranderingen om te gaan vanuit je eigen uniekheid.

Plan een sessie, de duur is ca 1-1,5 uur en kost 40 euro

Mail watertime.nl@gmail.com of bel 06-41719250 gerust voor verdere info,  groet Marko

 

Loading...