Hoe observeer jij de wereld om je heen
Vertrouw je al op je innerlijke visie en Is je hart al open om dingen te laten komen en gaan?
Wat is jouw innerlijke wijsheid en durf je die al te volgen?
Je bent uniek en authentiek en je hoeft je alleen te herinneren wie je bent. In de wijsheid van jouw leven kun je alleen jezelf herkennen. Jouw innerlijke zelf is verbonden met alles om je heen en je hoeft alleen verbinding te zoeken in de stilte van jezelf. Zelfacceptatie, wilskracht, intuïtie, gevoel, eenheid met jezelf, compleetheid, uniekheid, gezelligheid, liefde, creativiteit, warmte, weten, horen, zien, voelen en jouw levensdoelen.
Het is eigenlijk heel eenvoudig als je het gaat begrijpen dat iedereen om je heen met zijn of haar eigen levensmissie bezig is en dat ze naar jou spiegelen wat je nodig hebt om dat deel van jezelf te gaan zien en herkennen. Het gaat ver, heel ver, in de diepere lagen van jezelf vind je weerstand om te aanvaarden hoe andere mensen handelen. Elke emotie die je ervaart is verbonden met de diepere lagen van jouw onwerkelijkheid en is een spiegel van jouw weerstand. Het is daarom vaak ook niet makkelijk maar als je het gaat begrijpen en zien zal je steeds meer op jezelf gaan betrekken en je eigen verantwoordelijkheid durven nemen. Je zult gaan voelen en zien dat het leven waardevol genoeg is om tot de ontdekking te komen waarom je hier bent. Het is jouw missie om deze weg te zien en gelukkig te zijn met jouw levensreis.
Daarom ontmoet je mensen en gaan ze weer weg uit je leven?
Soms is een levensles klaar en heb je die spiegel niet meer nodig van de ander en ben je weer een stuk ( dimensie ) verder gekomen in het herkennen van jezelf in jouw leven.
Alles gaat erom hoe jij je innerlijke wereld observeert, accepteert, vrijlaat, loslaat, onthecht en durft in overeenstemming te leven met jouw innerlijke wereld. Het leven is eigenlijk eenvoudig!
Het komt zoals het komt
Groet Marko

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...