Als je spiritueel wilt groeien zul je moeten werken aan je gedachten, want gedachten hebben een frequentie van energie.

Alles in het materiele universum is energie, dit uit zich in vele vormen van energie. De enige manifestatie van energie is beweging. Het kan actieve, zoals zonnestralen  of potentiele energie zijn zoals fossiele brandstoffen.

Als energie van bijvoorbeeld potentiele omgezet wordt naar actieve wordt ze getransmuteerd naar andere materialen of andere vormen. Transmutatie van de energievormen is een voortdurend proces in het materiele universum.

Net zoals energie verandert in de materiele wereld, verandert ze ook voortdurend in ons leven. De manifestaties van onze energie zijn te vinden in onze gedachten, onze geloofssystemen, hetgeen we zeggen en in ons handelen. Ieder van ons heeft enige controle over de manieren waarop we deze gedragswijze gebruiken om energieën met een hoge of een lage frequentie naar anderen te sturen of om hoge of lage gedachtevormen in stand te houden in ons leven. Het proces van het uitzenden van gedachten naar anderen staat bekend als transmissie van gedachten.

Iedere gedachte die we hebben levert 2 acties op. De eerste actie vormt een trillings energie alsof we een golf uitzenden vanuit onszelf. De afstand die de golf aflegt en de kracht hangen af van ons vermogen om deze gedachte te concentreren en vast te houden.. Dus wanneer je een bijvoorbeeld een kamer inloopt waar mensen met een hoge gedachte, liefdevol en positieve gedachten zijn zul je dit voelen.

Een tweede aspect en  effect van gedachten is de schepping van gedachtevormen. Iedere gedachte schept een soort entiteit die opereert op emotioneel en intellectueel niveau. Lage gedachtevormen kunnen bij een persoon blijven hangen en steeds in omvang toenemen.

Gedachte zijn vormen van energie dei onze leefomstandigheden vorm kunnen geven. Als je bijvoorbeeld in overvloed wilt leven maar je niet waardig voelt of dat je niet in machte bent om rijkdom en geschenken te visualiseren zal waarschijnlijk dit doel dan ook niet bereikt worden.

Als we spiritueel willen groeien moeten we beginnen onze gedachten onder de loep te willen nemen en te begrijpen dat onze gedachten en overtuigingen niet de werkelijkheid vertegenwoordigen. Het is in eerste instantie belangrijk om negatieve geconditioneerde gedachten vanuit het verleden uit onze gedachten op te ruimen.

Je hebt dus zelf de macht om alle omstandigheden in je leven te veranderen door slechts te begrijpen hoe de ene unversele wet samenwerkt met de andere universele wet.
Hogere trillingen consumeren en transformeren lagere trillingen.

Je past bijvoorbeeld deze wet al toe als je anderen vergeeft en van anderen te houden en in anderen zowel de verschillen als overeenkomsten te zien. Hogere trillingen gebruiken in het leven voor situaties in het leven die als niet harmonieus worden beschouwd

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...