Hoe is jouw onderscheidend vermogen, het vermogen om onderscheid te maken, te kiezen, te besluiten en acties te ondernemen.

Wat is jouw perceptie van zaken in je leven, heb je al kwaliteitswaarnemingen die gericht zijn op je vooruitgang van je omgeving en doelen van jezelf en anderen. Of blijf je hangen in waarnemingen die gericht zijn alleen op je eigen belang.

Hoe is het met jouw intuïtie, ben je al bekend met het vermogen om contact te maken met je Hogere Zelf en je innerlijke stem te verstaan.

Hoe is het met je besluitvorming, besluiten moeten genomen worden en hebben hierdoor gevolgen, geen besluiten nemen hebben ook gevolgen. Besluiten dienen genomen te worden in contact met je Hogere Zelf.

Welke acties zet je zelf vanuit je onderscheidend vermogen. De uitvoering vraagt discipline en de wil om de vaardigheden te leren ( perceptie, intuïtie en besluitvorming ) die nodig zijn voor het succesvol afleggen van onze uitgestippelde koers.

Bij praktijk Watertime werken we aan alle elementen die nodig zijn om jouw te begeleiden, inzichten aan te reiken en te kijken waarin je nog geconditioneerd bent.

Je bent van harte welkom
Praktijk Watertime
Marko de Jong
Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
tel 06-41719250
www.watertime.nl
watertime.nl@gmail.com

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...