Spiritueel consult


Een spiritueel consult is er voor iedereen.

Een spiritueel consult geeft je informatie en inzichten over jezelf en over jouw situatie. Soms is het een bevestiging van iets dat je al langer bezig houdt maar waar je zelf niet zo goed zicht op krijgt. Bij een spiritueel consult gaat t over de diepere lagen van jezelf waarin je groei tegengehouden wordt.

Met die inzichten kun je vervolgens zelf aan de slag, maar het kan ook zijn dat het je rust geeft in jezelf i.v.m. een bepaalde situatie. Je krijgt als het ware een sleutel aangeboden waarmee je vervolgens zelf de deur kunt openen.

De informatie die ik doorkrijg tijdens een consult komt tot me via jouw aura, jouw hogere zelf, maar kan ook van geleide gids(en) of van een dierbare die overleden is komen.

Ieder mens heeft kwaliteiten  en ieder mens heeft de mogelijkheid deze te ontwikkelen. Helderweten, heldervoelen, helderziend worden gevoed vanuit jouw intuïtie en gevoel. Zodra je inzichten hebt gekregen doorzie je vaak waar je in geleefd hebt en zie je vaak zelf al welke stappen je moet gaan zetten naar een gelukkiger leven.

Ik werk via verschillende methodes. Zo werk ik o.a. met foto´s van overledenen, inzichtelijk kaartleggen, opschrijven van jouw naam, invoelen van de situatie, werken met vragen en er zijn nog vele andere mogelijkheden. Vraag er gerust naar als je behoefte hebt aan meer informatie of een afspraak wilt maken voor een consult.

De prijs voor dit consult is 40 euro incl BTW.

Voor info of ´t maken van een afspraak tel +31 (0) 6-41719250 of mail naar watertime.nl@gmail.com

 

Loading...