Wandelconsult

Ik neem je mee in de bossen rondom Vilt! ( Berg en Terblijt )

Tijdens een wandelconsult praten we met elkaar over zaken die spelen in je leven, bijvoorbeeld angsten, en emoties. Het zijn vaak zaken die jou hinderen om vanuit je eigen kracht, intuïtie en gevoel te leven. We werken aan inzichten en stappen die je kunt zetten. We maken contact met de natuur en welke verbindingen die je ervaart ziet en of voelt.

Leven vanuit je eigen kracht en werkelijkheid, gelukkig zijn met jezelf en sturing geven aan je leven.
Niet alles hoeft altijd , soms kun je met veel minder en soms is er actie nodig om resultaten te halen. Zodra je besluit om vanuit je authenticiteit te gaan leven zal je merken dat vele dingen een plaats gaan krijgen omdat je jezelf verbind met je werkelijke kern, intuïtie en gevoel. Je zult problemen niet meer gaan zien als hindernissen maar als prachtige groeimomenten en je zult gaan merken dat de wet van aantrekking ook echt werkt.
Na de wandeling gaan we terug naar de praktijk en praten we samen na en sluiten we het consult af met een energetische chakra healing om weer in balans te komen.

Hoe gaat het in zijn werk.
Je belt of mail me om een afspraak te maken, ongeacht het weer gaat het door van mijn kant. De kosten voor een persoonlijk wandelconsult, ca 1,5 uur zijn 50 euro.
Bellen 06-41719250 of via de mail watertime.nl@gmail.com groet Marko

Voor groepen
Mocht je met een aantal mensen tegelijk willen komen dat kan ook, we maken dan een prijsafspraak voor de hele groep. Na de wandeling sluiten we af in de praktijk met een groepsgesprek.

   

   

     

  

Loading...